Mancare de conopida

de MonicaGR in Mancaruri de post, 28 Sep 2021 | 5778 vizualizari

 

Delicioasa aceasta mancarica, potrivita pentru zilele de post si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc conopida
  • 3 buc ceapa
  • 3 buc rosii
  • 2 lingurite bulion
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 buc ardei kapia
  • 1 buc foi de dafin
  • praf de sare
  • praf de piper
  • praf de busuioc
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de conopida:

Conopida se taie in buchetele si se opareste 5 minute in apa fierbinte cu un praf de sare.

Cepele se taie solzisori si se calesc in uleiul incins. Adaugam ardeiul kapia tocat marunt si amestecam.

Rosiile se rad si se pun peste legumele calite. Punem si bulionul si amestecam. 

Acum este randul condimentelor:adaugam sarea, piperul, frunza de dafin si busuiocul. Fierbem pentru 15 minute impreuna.

Asezam conopida intr-o tava sau intr-o cratita lata. Turnam sosul peste ea si dam la cuptor la 170°Ce pentru 20 de minute. La final presaram patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta Pilaf cu urzici, reteta gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru perioada postului