Mancare de iepure

de xana in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2013 | 4626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 150 ml vin rosu
  • masline
  • patrunjel proaspat
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de iepure:

Iepurele se taie bucati si se condimenteaza cu sare, piper, usturoiul pisat, foile de dafin si vinul rosu si se lasa 45 de minute(sau mai mult daca aveti timp) sa ia gust. Dupa acest timp se scot din vin bucatile de carne si se prajesc pe ambele parti in ulei de masline pana se rumenesc.

Adaugam ceapa taiata marunt si o lasam sa se inmoaie, apoi pasta de rosii, restul de vin in care a stat carnea si un pahar cu apa si lasam sa fiarba. Daca este necesar se mai adauga apa pana fierbe carnea, dar se lasa sa scada, sa formeze un sos. 

Inainte de a lua mancarea de pe foc, se adauga maslinele si patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

25.10.2013, 15:36

vai cat de bine arata!o sa fac si eu

xana 1

25.10.2013, 16:04

Panacris 1

23.02.2015, 20:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de iepure