Mancare de limba de vita

de Lau in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2016 | 6749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de vita
  • 1 ceapa
  • 2 morcovii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 100 ml vin
  • 200 ml supa
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura faina
  • 3 catei usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de limba de vita:

Intr-o oala punem la fiert limba spalata bine impreuna cu sare,foaie de dafin si boabe de piper,spuma de cate ori este nevoie.

Dupa ce a fiert o curatam de pielita alba si o taiem felii,

Intr-o tigaie adaugam o lingura untura si prajim bucatile pe ambele parti.

Fiindca tigaia mea este mare am adaugat in mijloc 1 morcov dat prin razatoare,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ceapa tocata marunt,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam vinul,ardeii tocati marunt,condimente dupa gust.amestecam si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam supa si morcovul taiat felii.

In alt vas amestecam faina cu bulionul si putina apa,zaharul si usturoiul pisat

Adaugam peste compozitie,acoperim si lasam pe foc pana ce se ingroasa sosul amestecand din cand in cand,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de limba de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si carnati proaspeti