Mancare de mazare cu kaizer

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 1 Feb 2016 | 10243 vizualizari

 

O mancare satioasa si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare conserva
  • 300 g de kaizer
  • 200 g de pulpa de rosii Cirio
  • 2-3 lg de vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu kaizer:

      Kaizerul,ceapa si ardeiul le taiem cubulete. Intr-o cratita punem ulei si calim pentru inceput kaizerul. Cand este facut adaugam ardeiul kapia pentru 2-3 minute si ceapa. Calim si ceapa pana devine traslucida. Stingem cu vinul si adaugam mazarea.

     Adaugam apa cat sa treaca peste legume si kaizer,lasam sa fiarba la foc potrivit cateva minute si adaugam si pulpa de rosii. Codimentam si lasam sa fiarba pana bobul de mazare este moale. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca mazarea este proaspata o curatam,o spalam si o punem la fiert.

2

Mazarea congelata nu are nevoie de fierbere.

3

Ca aroma putem folosi marar verde tocat,patrunjel,busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Zamfira 1

02.02.2016, 11:45

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:44

StanVasile 1

13.01.2019, 18:25

O reteta foarte simpla si foarte buna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc