Mancare de pipote si inimioare de pasare

de Steffy in Pui, 23 Oct 2013 | 8572 vizualizari

 

Este o mancarica simpla si gustoasa. Cand sunt in pana de idei si vreau ceva rapid, fac aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • o punga mica de inimioare si pipote de pasare
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta tomate
  • 2 linguri de ulei
  • sare, piper, patrunjel dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pipote si inimioare de pasare:

Spalam inimioarele, le taiem codita, iar pipotele le impartim in 2 daca sunt prea mari si le punem la fiert. Aruncam prima apa si punem iar la fiert. Trebuie lasate circa 30-40 minute pentru a se patrunde usor cu furculita.

Calim ceapa intr-o tigaie cu ulei, punem apoi inimioarele si pipotele de pasare si pasta de tomate. Punem apa si lasam sa mai fiarba 15 minute, pana mai scade sosul. Adaugam sare si piper dupa gust.

La final, punem usturoiul maruntit si patrunjelul tocat, apoi luam mancarea dupa foc. Se serveste cu placere.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pipote si inimioare de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]