Mancare de praz cu carne de porc si masline

de Andra_Constantinescu in Porc, 2 Dec 2015 | 9833 vizualizari

 

O bunatate de mancare!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne slaba de porc;
  • 300 g pastrama de porc;
  • o ceapa;
  • 625 g praz curatat de moate si frunze;
  • 150 g masline negre;
  • o cana cu apa;
  • doua linguri bulion;
  • 6 linguri ulei;
  • o legatura de marar;
  • sare.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu carne de porc si masline:

Se prajeste carnea in ulei si se da deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa (curatata de foi, spalata si taiata julienne), apoi se adauga prazul (curatat de moate si frunze, spalat si taiat bucati mari), carnea, maslinele, apa si putina sare.

Se inabusa, amestecand din cand in cand, pana cand este prazul patruns. La final, se adauga bulionul si mararul (spalat si tocat) si se mai fierb cateva minute, dupa care mancarea se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de praz cu carne de porc si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]