Mancare de pui cu naut la tigaie

de Valclaudia in Pui, 6 Iun 2015 | 4049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 conserva de naut
  • 1 ceapa verde
  • 1/4 radacina de telina
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • boia dulce
  • verdeata proaspata tocata marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu naut la tigaie:

Ceapa si telina se cutata si se spala sub jet de apa rece.

Pulpele de pui se urata de piele, se spala, apoi se transeaza, asa incat sa obtinem 4 bucati de carne.

Punem in tigaia antiaderenta 1 lingura ulei de masile, ceapa tocata si telina taiata bucatele.

Asezam deasupra bucatile de carne, presaram sare si piper dupa gust, turnam in tigaie foarte putina apa (cca 1/4 cana), acoperim tigaia si lasam mancarea la foc potrivit pentru 15 minute.

Clatim sub jet de apa nautul prefiert din conserva, il scurgem de apa si il adaugam in tigaie.

Mancarea se va gati la foc potrivit cca 30 minute.

Din cand in cand mai intoarcem pe cealalta parte bucatile de carne pentru a se gati uniforma.

Adaugam rosiile pasate, lasam sa scada lichidul, oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si putina boia dulce peste bucatile de carne, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu naut la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui la cuptor