Mancarica cu ceapa

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2013 | 6507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe mari
  • 500 g pulpa porc
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu ceapa:

Carnea o spalam bine si o taiem bucati.Intr-o cratita adaugam apa si sarea si fierbem carnea un clocot.

Intre timp curatam ceapa si o tocam marunt.

In tigaie adaugam uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa,lasam sa se caleasca pana devine transparenta

Adaugam usturoiul pisat sau zdrobit cu lama cutitului,bulionul si amestecam.

Lasam putin sa se caleasca impreuna dupa care adaugam carnea si apa

Amestecam si potrivim de sare si piper.Lasam sa fiarba pana ce se formeaza un sos.

Noi am servit cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]