Mancarica cu dovlecei, rosii si oua

de Catalina L in Mancaruri de legume, 19 Aug 2019 | 3908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ardel rosu
  • 2 rosii
  • 2 cepe salota
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita paprika afumata
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel proaspat
  • boia de ardei
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu dovlecei, rosii si oua:

Curatati si spalati legumele.

Taiati bucatele ardelul si dovleceii.

Tocati marunt cceapa si usturoiul.

Incalziti uleiul intr-o cocota.

Reveniti ceapa, usturoiul si  paprika.

Adaugati ardelul si dovleceii , sare, piper si boia de ardei.

Sotati impreuna 5 minute si adaugati rosiile taiate cubulete.

Acoperiti si gatiti la foc potrivit 20-30 minute pana cand sosul este redus bine. Am pus 10 cl de apa.

Transferati intr-o tigaie , spargeti ouale deasupra si lasati albusurile sa se prinda.

Este gata, serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu dovlecei, rosii si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki