Mancarica de ardei copti

de Miha in Mancaruri de post, 6 Iun 2010 | 7706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 500 g ardei copti
  • 500 g vinete coapte
  • 1 conserva rosii in suc (400 g)
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ardei copti:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Cand devine sticloasa se adauga rosiile taiate marunt si sucul din conserva. Se omogenizeaza, apoi se adauga ardeii si vinetele tocate.

Se potriveste gustul de sare si piper, se omogenizeaza si se lasa la fiert la foc mic.

Aproape de sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste calda cu mamaliguta, ca garnitura pentru friptura sau rece cu paine, pe post de salata. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]