Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 12172 vizualizari

 

E gustoasa,are vitamine ,se face repede avand in vedere ca fasolea am avut-o la congelator,gata fiarta,rosiile cu ardei pregatite la sticla de asta toamna,deci 80 % mancarica-i deja gata...

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g fasole fideluta galbena ( pusa la congelator,fiarta)
  • cca 250 ml amestec de rosii cu ardei ( facute in toamna)
  • 2 cepe de apa mai mari
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit ceapa cca 50 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii:

Scoatem punga de fasole din congelator si o lasam sa se dezghete,iar noi ne vedem de alte treburi.Cand ne hotaram sa facem mancarea, deja fasolea-i dezghetata.Taiem ceapa marunt si o calim pana devine traslucida in uleiul bine incins,adaugam un praf de sare cat calim ceapa.Adaugam rosiile si lasam cca 10 min sa fiarba,apoi punem fasolea si 1/2 cana apa si lasam sa fiarba 20 min.La final potrivim de sare si piper si adaugam mararul.

TIPS-URI

1

pentru cei pacatosi ,ca mine, o imbunatatim cu ceva ca carnea....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai de fasole cu susan