Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 11996 vizualizari

 

E gustoasa,are vitamine ,se face repede avand in vedere ca fasolea am avut-o la congelator,gata fiarta,rosiile cu ardei pregatite la sticla de asta toamna,deci 80 % mancarica-i deja gata...

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g fasole fideluta galbena ( pusa la congelator,fiarta)
  • cca 250 ml amestec de rosii cu ardei ( facute in toamna)
  • 2 cepe de apa mai mari
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit ceapa cca 50 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii:

Scoatem punga de fasole din congelator si o lasam sa se dezghete,iar noi ne vedem de alte treburi.Cand ne hotaram sa facem mancarea, deja fasolea-i dezghetata.Taiem ceapa marunt si o calim pana devine traslucida in uleiul bine incins,adaugam un praf de sare cat calim ceapa.Adaugam rosiile si lasam cca 10 min sa fiarba,apoi punem fasolea si 1/2 cana apa si lasam sa fiarba 20 min.La final potrivim de sare si piper si adaugam mararul.

TIPS-URI

1

pentru cei pacatosi ,ca mine, o imbunatatim cu ceva ca carnea....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Ela68 1

25.11.2013, 21:26

iubesc mancarica asta , e super !

Micutza Luana 1

25.11.2013, 22:15

tare imi place bunaa

alilianaa 1

25.11.2013, 23:26

nu are carne?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai scazute cu usturoi