Mancarica de gogosari

de Sidy in Mancaruri de legume, 20 Ian 2011 | 7373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 gogosari( ardei capia)
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de gogosari:

Gogosarii se curata de cotor si se taie felii subtiri.

Ceapa se curata si se taie solzisori.
Impreuna se soteaza la foc cat de mic in putin ulei. Daca scad mult, se adauga 2-3 linguri de apa.

Lasam sa fiarba bine si apoi adaugam pasta de tomate si cimbrul. Mai lasam sa dea doua clocote si apoi lasam sa se raceasca.
Mancarica se serveste la fripturi sau ca mancare  de post ,se poate manca cu paine moale...
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii