Mancarica la cuptor

de mimmi in Pui, 3 Mar 2012 | 5011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • cateva buchetele de conopida,
  • 200 g fasole verde,
  • praz,
  • 2 pulpe de pui sau piept de pui,
  • 150 g cascaval,
  • sare,piper,
  • vegeta,
  • patrunjel,
  • putin unt.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica la cuptor:

Pulpele de pui le fierbem inainte in apa cu sare.

Punem la fiert in oale separate conopida si fasolea verde.

Ungem o forma de yena cu unt.

Punem un strat de cartofi taiati felii,saram si piperam,adaugam un strat de praz taiat felii.

Peste punem fasolea verde strecurata.

Adaugam un strat de carne de pui.

Peste pui punem conopida strecurata.

Adaugam cascaval ras,putina sare,piper si vegeta si patrunjel uscat sau proaspat.

Dam la cuptor pentru cca 35 de minute.

Servim cu salata de legume sau muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:07

mmmmm

Lau 1

04.03.2012, 21:54

bun

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:43

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]