Margarete cu sos si carne

de ionela2682 in Paste, 2 Iun 2011 | 4588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 lg bulion
  • 1/2 cana apa 
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carne tocata
  • 1 frunza de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete cu sos si carne:

Se pun pastele la fiert comform indicatiilor de pe pachet

-ceapa se caleste in putin ulei ,se adauga carnea si se tine pana se rumeneste putin

bulionul in dizolvam in 1/2 cana apa si-l turnam peste amestecul de carne

-adaugam condimentele,sarea si piperul,frunza de dafin si lasam pe foc pana scade,amestecand din cand in cand sa nu se prinda

-turnam amestecul peste pastele fierte si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete cu sos si carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortiglioni cu sos alb