Martipan

de angyb in Dulciuri, 2 Oct 2012 | 8123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g migdale
  • 100 g zahar pudra
  • 1 albus
  • colorant alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martipan:

Macinam fin migdalele dupa care adaugam zaharul pudra.

Batem spuma albusul si adaugam peste amestecul de migdale.Amestecam cu o lingura dupa care framantam bine.Daca compozitia este un prea moale se mai adauga zahar praf.

Adaugam colorant alimentar .Acoperim martipanul obtinul si il dam la frigider 24 de ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Martipan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de martipan cu gust de migdale si cafea