Martisoare

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 4485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri iaurt
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 300 gr faina
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ¼ lingurita praf de copt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martisoare:

Incinge cuptorul la 180˚C.

Bate untul cu zaharul. Adauga oul urmat de iaurt si aromele. Incorporeaza faina amestecata cu bicarbonat si praf de copt.

Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina. Taie din el diferite forme. Aseaza formele pe o tava tapetata cu foaie de copt. Fa fiecarui martisor o gaura prin care sa introduce snurul alb-rosu.

Da biscuitii la copt 9-11 minute apoi lasa-I sa se raceasca complet.

Decoreaza biscuitii dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Martisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu rahat