Mazare cu carne

de eclerash in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2010 | 4789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept
  • 500 g mazare
  • 100 g bulion
  • 50 g amidon
  • 50 g faina
  • marar
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne:

Punem pieptul taiat bucati in tigaie si il rumenim apoi adaugam apa cat sa il acopeirm si mazare si lasam sa fiarba.Cand este gata adaugam bulionul si apoi faina cu amidonul dizolvate in putina apa.La sfarsit adaugam marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume de vara la ceaun