Mazare cu carne

de eclerash in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2010 | 4283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept
  • 500 g mazare
  • 100 g bulion
  • 50 g amidon
  • 50 g faina
  • marar
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne:

Punem pieptul taiat bucati in tigaie si il rumenim apoi adaugam apa cat sa il acopeirm si mazare si lasam sa fiarba.Cand este gata adaugam bulionul si apoi faina cu amidonul dizolvate in putina apa.La sfarsit adaugam marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sylvia 1

25.06.2010, 11:57

Foarte des fac si eu ca tare imi place, nota maxima

eclerash 1

26.06.2010, 15:36

va multumesc tuturor!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:09

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci si sos de rosii