Medalioane de porc cu ciuperci şi salată

de madi_marin in Porc, 2 Feb 2013 | 3967 vizualizari

 

Am lipsit o vreme de pe blog, dar revin cu o reţetă simplă , rapidă şi foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 4 ciuperci
  • salată asortată
  • 6 roşii cherry
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carnea de porc
  • ulei
  • oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de porc cu ciuperci şi salată:

Muşchiuleţul se curăţă de fibre şi eventualele resturi de grăsime şi pieliţe, apoi se taie în 6 bucăţi egale (de preferat să fie cam de aceeaşi grosime pe toată lungimea lui). Se leagă cu aţă ca să îşi păstreze forma, apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, piper şi condimente. Se pun împreună cu ciupercile tăiate felii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei. Se dau la cuptor la foc potrivit şi se întorc o singură dată.

Eu am avut o pungă de salată asortată ( andive, radicchio, praz, rucola) pe care am amestecat-o cu roşioarele tăiate pe jumătate, puţin ulei, sare şi oţet.

Se aşează pe farfurie salata, apoi se pun deasupra medalioanele şi ciupercile.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de porc cu ciuperci şi salată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

diana_k 1

02.02.2013, 20:36

arata tare bine

ralu_ca 1

02.02.2013, 20:46

mirela0911 1

02.02.2013, 21:35

foarte bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute, la cuptor