Medalion de crap la cuptor

de MOKUSKA in Crap / Caras, 10 Mai 2014 | 12650 vizualizari

 

Daca ma nasteam la malul Dunarii, probabil ar fi fost o reteta banala. Pana sa ma mut la Bucuresti eu am mancat doar pastravi, stiuca si diferite soiuri de peste doar din raul Mures. Crap am mancat dupa prima mea partida de pescuit la lacul Sarulesti (pe atunci erau si crapi in balta aia :)) ).

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg medalion crap
  • 3 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ardei gras galben, verde, rosu
  • 2 -4 catei de usturoi, dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
  • piper alb si negru
  • busuioc
  • cateva boabe de mustar
  • cimbrisor
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap la cuptor:

Medalionul de crap lasam in apa rece, intre timp pregatim ingredientele pe care le spalam, curatam si le taiem rondele sau fidelute. Asezam pestele intr-o tava, dupa care legumele amestecate le asezam langa medalioane . Condimentam dupa gust, stropim cu putin ulei de masline si adaugam foarte putina apa in tava. Acoperim cu o folie de aluminiu si introducem 30 de minute in cuptorul fierbinte, dupa care scoatem folia si mai lasam 15 minute sa se rumeneasca putin.

Se serveste cu legumele din tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]