Medalion de rechin

de Lau in Peste, 25 Mar 2012 | 11455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg medalion de rechin
  • ulei
  • sare
  • piper alb
  • busuioc
  • boia de ardei iute
  • patrunjel uscat
  • 1 lamaie
  • 1 pahar de vin
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin:

Pestele il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa,

Il stergem cu prosoape absorbante,il ungem cu ulei si cu condimentele pe care le amestecam inainte,

Asezam pestele intr-un bol,adaugam paharul de vin si felii de lamaie si 2 catei de usturoi taiati felii,acoperim  si dam la frigider cca 1-2 ore,

Ungem o tava cu ulei,punem  pestele,putin din sosul in care am tinut pestele si dam tava la cuptor cca 30 min,

Am servit cu sos de usturoi si mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rechin cu sos la cuptor