Medalion de rechin

de Lau in Peste, 25 Mar 2012 | 11664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg medalion de rechin
  • ulei
  • sare
  • piper alb
  • busuioc
  • boia de ardei iute
  • patrunjel uscat
  • 1 lamaie
  • 1 pahar de vin
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin:

Pestele il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa,

Il stergem cu prosoape absorbante,il ungem cu ulei si cu condimentele pe care le amestecam inainte,

Asezam pestele intr-un bol,adaugam paharul de vin si felii de lamaie si 2 catei de usturoi taiati felii,acoperim  si dam la frigider cca 1-2 ore,

Ungem o tava cu ulei,punem  pestele,putin din sosul in care am tinut pestele si dam tava la cuptor cca 30 min,

Am servit cu sos de usturoi si mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rechin la cuptor