Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.

de dicarmencitta1957 in Peste, 24 Feb 2010 | 10948 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Cum eu sunt fan peste si mancam destul de des peste, a trebuit sa invat sa-l fac in mai multe moduri.

 

INGREDIENTE

  • 1 medalion de rechin
  • 1 castronel de orez salbatic
  • 50 gr unt
  • 10 boabe de struguri negri
  • 10 boabe de struguri albi
  • 1 mar verde
  • 1/2 varza chinezeasca
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 1/2 varza romaneasca
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cateva boabe de piper(cat mai multe si mai colorate)
  • menta uscata si cateva frunzulite de menta, pentru ornat
  • un praf de tarhon..
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.:

Pregatim medalionul de rechin, il spalam in mai multe ape si il vom pune intr-o tava yena la cuptor bine captusit cu niste boabe de struguri negri si albi si feliute de mar verde si lamaie.Acest rechin il vom pune la cuptor pentru 30 de minute cel putin.Separat facem salata.Orezul dupa ce a fost spalat bine si tinut in apa inainte sa-l punem la fiert,il vom pune in apa de trei ori cantitatea lui si il vom fierbe conform instructiunilor de pe punga.In apa in care fierbem orezul adaugam si un cubulet de unt si vegeta.Dupa ce am scos pestele din cuptor il asezam pe un platou, alaturi de garnitura de orez salbatic si o salata de vara din varza chinezeasca,varza alba,ardei rosu,ceapa rosie,2 rosii si condimentele care ne plac mai mult.Culoarea rechinului este mai inchisa din cauza boabelor de struguri negri,pe viitor voi pune doar struguri albi.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 08:02

delicios,delicios

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 12:08

Asa este Medi,ca doar noi doua suntem fan peste.Multumesc pentru comentarii.

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]