Melci din aluat de branza

de Ligia Bxl in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 9399 vizualizari

 

Acesti melcisori sunt facuti de fata mea Beatrice:)))

 

INGREDIENTE

  • ptr aluat:
  • 120 gr de branza de vaci
  • 300 gr de faina
  • 2 oua
  • 4 linguri de lapte
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 pliculet de praf de copt
  • ptr umplutura:
  • 150 gr de branza de vaci
  • 4 linguri de smantana
  • 50 gr de masline
  • sare
  • frunze de patrunjel
  • 1 ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din aluat de branza:

Aluatul: se amesteca barnza cu un ou,laptele,uleiul ,se adauga si faina,praful de copt si se framanta aluatul bine.Umplutura:Se taie cubulete ardeiul si maslinele(fara samburi)si se amesteca cu branza,2 linguri de smantana,verdeata tocata si un praf de sare.Se intinde aluatul cu facaletul  peste care se pune umplutura.Se bate spuma albusul ramas,se unge marginile foii si se ruleaza,se apasa bine marginile ca sa nu se desfaca si se taie rulada felii de 2 cm grosime.Se pun cu partea taiata in sus intr-o tava tapetata cu foaie de copt unsa cu unt.Se amesteca galbenusul si smantana ramase,se toarna peste melcisorii din tava si se da la cuptor ptr 20 de minute sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din aluat de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Lau 1

16.11.2011, 11:17

ce bine arata

Ligia Bxl 1

18.11.2011, 17:19

va multumesc ptr aprecieri

Angelina_Elena 1

22.11.2012, 19:31

foarte buni si aspectuosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta