Melci din foietaj cu zacusca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 8479 vizualizari

 

din doua ingrediente putem obtine un aperitiv rapid si gustos.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachetel aluat foietaj (275 grame am avut eu)
  • 3-4 linguri zacusca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu zacusca:

Aluatul dezghetat se desface e masa de lucru.

Ungem intreaga suprafata a aluatului cu 3-4 linguri de zacusca, apoi rulam strans aluatul ca la rulada.

Taiem melcsori de grosimea dorita (cca 1 cm am taiat eu), aszam melcisorii in tava tapetata cu hartie de copt.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Folosind functia de coacere cu ventilatie,coacem melcisorii pana capata culoare aurie.

Servim melcisorii calzi, dar sunt foarte buni si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

05.10.2014, 22:42

deyutzky 1

05.10.2014, 23:14

imi plac

navidad_2017 1

07.02.2018, 20:26

O idee absolut minunata ptr un bufet rece (al nostru a fost la biserica)! Neavand zacusca, am folosit "Ajvar" (picant si normal) in care am amestecat pasta de ceapa calita; o parte le-am presarat cu parmezan, o parte le-am lasat simple (pentru vegani, foietajul fiind si el pe baza de unt de palmier)... Au fost cca 150 bucati si au disparut atat de repede, incat nu toata lumea a apucat sa ii guste... Deliciosi si extrem de usor de facut! Multumim ptr reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval