Melcisori aperitiv cu carne tocata

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2019 | 3331 vizualizari

 

Melcisori gustosi din aluat foietaj si carne tocata. "Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri de ketchup
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori aperitiv cu carne tocata:

Intindem aluatul foietaj intr-o foaie subtire pe blatul de lucru presarat din abundenta cu faina.

Ungem aluatul cu ketchup.

Calim o ceapa si adaugam carnea tocata. Lasam 10 minute pe foc, pana cand carnea isi schimba culoarea si incepe sa se gateasca. Adaugam sare si piper.

Presaram carne peste foaia de aluat intinsa, apoi presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras.

Rulam aluatul, taiem felii de aproximativ 1 cm si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem melcisorii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20 de minute. Imediat ce-i scoatem din cuptor, presaram deasupra lor cascavalul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori aperitiv cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval