Melcisori cu ostropel de pui

de violeta30 in Pui, 25 Ian 2015 | 3792 vizualizari

 

M-am cam saturat de piure cu sos sau friptura cu cartofi prajiti si n-am dat gres cu alegerea facuta :))

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (superioara si inferioara)
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de smantana
  • 4 catei de usturoi mai maricei
  • 250 ml suc de rosii
  • o punga cu paste melcisori
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ostropel de pui:

Se pun pulpele la prajit pe ambele parti si le vom lasa cu capacul deasupra pana se rumenesc, dar nu foarte mult. Intre timp punem pastele la fiert in apa cu sare. 

Dupa ce s-au rumenit pulpele se adauga sucul de rosii, lasam sa fiarba vreo 10 minute, potrivim de sare, punem usturoiul pe care l-am pisat ca pentru mujdei si in care adaugam smantana cu putina apa pana devine un sos mai lichid si rasturnam peste carne. Condimentam cu cimbru si piper, presaram marar dupa gust, lasam sa dea un clocot. Pastele fierte si scurse de apa le punem peste sos si amestecam ca sa se combine aromele. Oprim focul si punem capacul, lasam vreo 5 minute deoparte si amestecam apoi din nou. Se vor imbiba pastele cu ostropel, un deliciu !

Pofta mare !

TIPS-URI

1

se mai pot adauga ciuperci si masline (eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui