Meniu in stil chinezesc

de lia maria in Pui, 16 Feb 2011 | 8486 vizualizari

 

Rapid si usor de preparat, va invit sa gustati !

 

INGREDIENTE

 

  • 1 piept de pui fara os si piele
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei chili
  • 1 morcov
  • 1 telina (radacina)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita amidon
  • 1 lingura sos Worcester
  • 1 lingurita sos soia

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Meniu in stil chinezesc:

 

Spalam si curatam ardeii de seminte si cotoare, apoi ii taiem in cuburi cam de 2cm. La fel portionam si pieptul de pui. Ceapa spalata , o feliem. Morcovul si telina, dupa ce le-am curatat si spalat, le taiem in forma de betisoare subtiri.

Punem uleiul la incins in tigaia wok si pentru inceput adaugam morcovul si telina, amestecam sa nu se arda si sotam 2-3’ la flacara mare. Scoatem legumele pe o farfurie si in acelasi ulei punem ardeii cu ceapa si procedam exact la fel ca si cu morcovii, apoi le scoatem. Punem in tigaie carnea, o calim pana-si schimba culoarea si se rumeneste putin, dupa care adaugam legumele sotate. Adaugam 2 linguri de apa, sosul soia si Worcester si lasam la foc mic, cam 5’. Adaugam amidonul, amestecam putin sa se lege sosul si oprim flacara.

Servim impreuna cu orez fiert.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Meniu in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

lia maria 1

17.02.2011, 10:00

Ancuta multumesc mult

Sylvia 1

24.02.2011, 19:59

Excelent arata, superba reteta, compozitia si prezentarea

mihaelar63 1

04.03.2011, 16:37

Lia in primul rand , vreau , pt ca e facuta de tine , in al doi-lea rand ptr. ca puiul e fara piele , si nu in ultimul rand e inebunitor de colorata

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi