Merlucius cu legume la cuptor

de mihaelar63 in Peste, 9 Iun 2013 | 22020 vizualizari

 

Dintre pestii marini merluciusul este unul din cei preferati . nu este greu de cgicit de ce . Pentru ca are un gust nu foarte pronuntat si bineinteles ca nu are decat sirea spinarii , oase , ioc !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi merlucius
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei verde
  • 1 tija telina apio
  • 1 lingura boabe piper
  • 1/2 lamaie zeama
  • 4 linguri pasta de ardei Kapia
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingurita rasa sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius cu legume la cuptor:

Trunchiul de merlucius se decongeleaza si se spala cu apa rece .

Legumele se curata . se spala si se taie rondele .

Asezati pestele intr-o tava , Sarati , stropiti cu lamaie  si puneti deasupra lui in mod uniform restul ingredientelor . Turnati o cana cu apa .

Tava astfel pregatita se da la cuptor 30 minute .

TIPS-URI

1

Alegeti bucati de peste potrivite ca marime , astfel nu va mai fi nevoie sa portionati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor