Mic dejun de Sf. Valentin

de sasha in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2013 | 3121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de icre 70 g
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • 1 ceasca de cafea cu lapte
  • 1 crenvust
  • 4 felii de salam
  • 5 piscoturi
  • 1 plic budinca
  • 2 kiwi si o banana
  • 10 felii de paine dintre care 3 coapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de Sf. Valentin:

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, inauntrul budincii punem 1 kiwi si banana taiate bucatele si o lasam peste noapte sa se intareasca. Dimineata luam budinca o resturnam intr-o farfurioara si luam o forma de fursecuri in forma de inimioara si o decupam.

Prajim ouale si procedam la fel cu forma si cu feliile de paine. Pe feliile de paine punem salamul, crenvustiul se taie in felii. 

Intr-un platou punem ouale, Paharul de lapte, cafeluta, piscoturile alaturi, feliutele de paine unse, 3 unse cu icre, feliutele de salam ,painea coapta cu crenvustiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de Sf. Valentin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv