Mic dejun in cuib

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2012 | 19492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • clatite(ou,faina,lapte,sare),
  • oua,
  • 1 ardei,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 ceapa mica,
  • spanac(eu am avut congelat),
  • masline fara samburi,
  • cas sau branza,
  • piept de pui(salam,sunca,orice fel de carne),
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • putin ulei aromat (daca nu aveti ulei aromat,folositi unt),
  • putin unt,
  • patrunjel verde,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun in cuib:

Ungem o forma de yena sau termorezistenta cu unt. Pe fundul formei punem o clatita . Taiem ardeiul cubulete,usturoiul feliute,ceapa julien,le calim intr-o lingura de ulei sau putin unt Peste clatita,punem un strat cu piept de pui taiat cubulete sau fasii,peste cateva masline. Spanacul il calim si pe el in putin unt,dupa care il intindem peste masline. Peste spanac punem o felie de cas sau branza si spargem doua oua. Presaram putina sare,piper si boia si dam forma la cuptor pana este facut oul. Decoram cu patrunjel verde si servim. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun in cuib" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de vaci cu iaurt si verdeturi