Miel cu cartofi la tigaie

de susu in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2012 | 3791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi noi
  • miel
  • marar
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu cartofi la tigaie:

Cartofii noi se spala bine si se fierb 90% dupa care se trag in tigaie cu unt si ulei de masline si se condimenteaza cu vegeta, boia, curry si marar tocat. Se servesc cu friptura de miel

http://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-miel-33993.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui cu verdeata