Milch Schnitte

de Michelle in Prajituri, 17 Dec 2009 | 10591 vizualizari

 

in sfarsit am incercat si eu aceasta prajitura.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 40 ml ulei
  • 40 ml apa
  • 12 lg zahar
  • 15 lg faina
  • 1 paf de copt
  • 3 lg cacao
  • Crema:
  • 350 gr ciocolata alba
  • 550ml frisca lichida
  • Sirop:
  • 500 ml apa
  • 10 lg zahar
  • 2 lg cacao
  • Glazura
  • 100 grame ciocolata neagra
  • 50 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Milch Schnitte:

se face mai intai crema

ciocolata alba se pune la foc cu 350 ml frisca,cand ciocolata e topita se pune crema la racit,eu am racit-o in zapada:))

in timp ce crema se raceste facem blatul:separam oualele,galbenusul se amesteca cu uleiul,apa,zaharul,se bate albusul spuma si se omogenizeaza cele doua compozitzi,se adauga faiana,cacao si praf de copt,se baga la cuptorul preincalzit cca 30 min.Cand este copt se scoate si se taie in doua.

siropul,caramelizam zaharul si il stingem cu apa,api adaugam cele 2 lg cacao,lasam la racit

Crema bine racita se bate pana ce se intareste,apoi se adauga cele 200 ml de frisca si se bate batz

asamblarea:

se pune o parte din blat,se insiropeaza cu jumate din sirop,se adauga toata crema,se aseaza si celalalt blat se insiropeaza cu siropul ramas si se face glazura (se topeste ciocolata in frisca lichida)se toarna peste blat si se niveleaza,se da la frigider cca 2 ore...mmm

Daca ti-a placut reteta noastra "Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Michelle 1

02.02.2010, 22:53

cum ti-a iesit prajitura?sper ca bine!

elena1988 1

02.02.2011, 16:46

silvia1 1

17.04.2013, 21:44

delicu..tava de cit?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu pere si scortisoara