Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mimmi in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 5154 vizualizari
4
Bucataras grozav
Taguri: aperitiv cu branza, retete Aperitive / Garnituri
Taiem ardeiul cat mai marunt,la fel si mararul.
Amestecam branza scursa cu untul la temperatura camerei,ardeiul,mararul,sare si piper dupa gust.
Formam mingiute pe care le tavalim prin seminte de susan.
Pofta Buna !
de Bucataras 8
de Dana Cristea - pusikmea 3
de Zamfira 4
mamaieelena 1
super
Ubulika 1
mimmi 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
la 06:26
ieri la 11:02
pe 13.12 la 12:56
pe 13.12 la 09:39
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinnaa 1
goldielocks 1
georgiana24 1
cornelia16_2002 1
dragos_corneliu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!