Mini burgeri

de -Licurici- in Sandvisuri, 12 Dec 2015 | 4729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata;
  • 15 felii bacon;
  • o capatana de usturoi;
  • o ceapa rosie mare;
  • cateva felii de cascaval;
  • sare, piper, boia dulce;
  • 2-3 rosii;
  • o salata verde;
  • cateva chifle
  • cativa cartofi pentru prajit
Portii: 40
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini burgeri:

  1. Baconul l-am taiat cubulete, usturoiul l-am curatat si pisat, iar ceapa am tocat-o marunt.
  2. Am pus baconul intr-o tigaie cu ulei incins, iar cand s-a prajit, am adaugat ceapa si usturoiul, apoi am condimentat cu sare, piper si boia. Am lasat pe foc pana s-a calit ceapa.
  3. Am scos baconul pe un servetel de hartie, sa se scurga de surplusul de ulei.
  4. Am lasat sa se raceasca, apoi am amestecat cu carnea tocata si am formeat burgerii.
  5. Am prajit burgrii cate 5 min pe fiecare parte. Cand si-am intors pe a doua-a parte, am pus cate o feliuta de cascaval deasupra (am taiat feliile de cascaval in 4, sa fie cat burgerii). Au iesit 40 de burgeri.
  6. Am taiat chiflele pe jumatate, am adaugat o frunza de salata, o felie de rosie si un burger sau doi (depinde cat de mici au iesit). 
  7. I-am servit cu cartofi prajiti.

TIPS-URI

1

Se pot pune si sosuri (ketchup, mustar, maioneza etc).

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini burgeri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]