Mini guguluf cu mere

de MyFancyCake in Prajituri, 11 Ian 2012 | 3957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de mere rase,
  • 1 si 1/2 cana zahar,
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu suc de lamaie,
  • 2 lingurite esenta de vanilie,
  • 2 oua,
  • 2 cani de faina.
  • Glazura:
  • 7 linguri de zahar,
  • 3 linguri cacao,
  • 5 linguri apa,
  • 100 gr unt,
  • esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini guguluf cu mere:

Amestecam merele rase cu zaharul, cu bicarbonatul si cu esenta de vanilie. Lasam amestecul la frigider 1 ora. Apoi amestecam merele cu ouale batute spuma si cu faina.

Turnam aluatul in formele de guguluf sau intr-o tava de prajitura tapetata cu hartie de copt (dimensiuni aproximative 27x40 cm). Coacem guguluful timp de 20 de minute la 170 grade Celsius.

Intre timp pregatim glazura prin incalzirea tuturor ingredientelor. Cand scoatem prajiturile din cuptor le acoperim imediat cu ciocolata calduta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini guguluf cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si visine