Mini-rulouri cu cremvursti

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2010 | 13704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 catel de usturoi, zrobit
  • 50 ml apa rece
  • 1 lingura de patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper, dupa gust
  • 400 gr cremvursti
  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 ou batut, pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-rulouri cu cremvursti:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Amesteca usturoiul apa rece.Scoate carnea din  cremvursti, indepartand pielita apoi amestec-o cu apa cu usturoi si asezoneaza cu sare si piper.
Ruleaza aluatul si taie-l in jumatate.Imparte compozitia de cremvursti in jumatate si pune fiecare jumatate pe bucatile de aluat foietaj, intinzand carnea pe lungime si lasand 1 cm margine.Periaza marginea de aluat cu ou batut si ruleaza aluatul.Taie din rulourile facute alte rulouri micute, astfel incat sa obti 20 de bucati.Aseaza rulourile pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-rulouri cu cremvursti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]