Mini tarte cu aluat frantuzesc

de Bucataras Medi in Prajituri, 13 Iun 2010 | 6762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat frantuzesc
  • o mana fulgi de migdale
  • 3 linguri de miere
  • capsuni
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu aluat frantuzesc:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se desface usor si se intinde pe masa.Se presara cu putina faina si apoi cu ajutorul unui pahar se taie aluatul in forma de cerculete.

Intr-o tava punem hartie pergament,presaram putina faina si asezam cerculetele de aluat.Coacem pana se rumenesc apoi scoatem si lasam la racit.Separat facem un amestec din miere si fulgii de migdale.Ungem fiecare cerculet copt cu acest amestec si punem drept mot o capsuna.Dam la rece si apoi servim.

Sunt delicioase........pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu aluat frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sylvia 1

15.06.2010, 15:00

Preferatul meu !

Ina 1

16.06.2010, 08:07

ma gandeam ca n-ai tacamuri si pt. mine si mi-am adus singura

adry88 1

03.06.2011, 21:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]