Mini tarte cu carne tocata si branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 4158 vizualizari

 

Mi-a ramas ceva carne de la Drobul de Craciun(3)http://mmihalache.blogspot.com/2012/01/drob-de-craciun-3.html ........resturi cum le zic eu...................hahaha...........si ce sa fac cu ea decat niste mini tarte, le-am zis eu.....))))

 

INGREDIENTE

  • o mana de carne de la drob (vezi reteta)
  • 1/2 foaie aluat foietaj
  •  branza de oaie rasa
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu carne tocata si branza:

Ungem o forma de ceramica(sau orice alta forma care merge la cuptor) cu unt si  o tapetam cu aluat de foietaj apoi punem carnea  si deasupra radem niste branza.Dam la cuptor si cand este bine facuta si frumos rumenita scoatem..Lasam sa se raceasca si apoi scoatem  cu grija din forma.Servim atat rece cat si calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu carne tocata si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte