Mini tarte (cu foietaj frantuzesc)

de luminita20_2006 in Prajituri, 21 Apr 2010 | 11065 vizualizari

 

Cea mai simpla varianta a minitartelor este sa folositi aluatul de foietaj. Foietajul frantuzesc este un aluat care in timpul coacerii devine foarte pufos si fin ca textura ideal pentru a fi umplut cu diferite creme, budinci, branzeturi, intr-un cuvant cu tot ce doriti. Mai jos am sa va prezint niste mini tarte cu budinca de vanile

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet foietaj frantuzesc din comert
  • -budinca de vanilie
  • -capsuni
  • kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte (cu foietaj frantuzesc):

Aluatul de foietaj se scoate de la congelator cu 1-2 h inainte de a se folosi. Cand este gata de folosre se desface usor pe masa de lucru. Pentru cosuletele de mini tarte am folosit forma de briose.

Se taie aluatul patratele si se aseaza in fiecare forma cate una.Se inteapa cu o furculita interiorul tartelor si se face cate un bulgar din staniol si se pune pe interior(pentru a evita cresterea aluatului pe mijloc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte (cu foietaj frantuzesc)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Felii Nanaimo