Mini tort - pandispan cu cirese

de -Licurici- in Dulciuri, 26 Iun 2015 | 2721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un varf de cutit de sare
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 1 lingurita coaja de lamaie si portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tort - pandispan cu cirese:

  • Am mixat ouale cu zaharul si putina sare, in jur de 5-6 min, pana s-au facut pufoase, am adaugat uleiul si am amestecat inca 5 min.
  • Faina am adaugat-o treptat si am amestecat usor cu o spatula. Cand s-a incorporat, am pus esenta si coaja de lamaie si potocala.
  • Am pus putin din compozitie intr-un castron si am amestecat cu cacao.
  • Am uns cu ulei o forma de silicon, am pus  un rand de cirese, compozitie alba - cirese - compozitie neagra - cirese - compozitie alba.
  • Am bagat-o in cuptorul incalzit si am lasat-o in jus de o ora.
  • Cand a fost gata, am ornat cu frisca, cirese si fulgi de migdale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tort - pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine si caise