Mini tort Pavlova cu capsuni

de mirela0911 in Prajituri, 18 Mai 2014 | 5138 vizualizari

 

Bun rau!

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • un praf de sare
  • 250g zahar
  • 1/2 lgt suc de lamaie
  • 250 ml frisca
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tort Pavlova cu capsuni:

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand cate o lingura de zahar si se mixeaza pana ce zaharul se dizolva complet si obtinem o spuma tare. Se pune si zeama de lamaie, se amesteca bine, apoi in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt se formeaza trei cercuri din spuma obtinuta, o intindem, ii facem niste tepi deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 110 grade si lasam pt cca o ora si ceva (depinde de cuptor) cu usa intredeschisa. Trebuie sa se usuce bezeaua si sa fie crocanta. Se lasa la racit in cuptor.

Se bate frisca, se curata capsunile si se taie felii. Luam o bezea, o ungem cu frisca, asezam capsuni peste frisca si la fel procedam si cu a doua bezea. Deasupra se pune ultima bezea si se orneaza dupa imaginatie.

Pofta sa aveti, ca eu am avut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tort Pavlova cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert mini-pavlova cu zmeura