Minipateuri cu branza

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2009 | 11702 vizualizari

 

O gustare rapida pentru copii (si adulti la un pahar de bere)

 

INGREDIENTE

  • 150 g. branza sarata
  • 1 ou
  • 1 pachet aluat de foietaj
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipateuri cu branza:

Se desface foietajul, se intinde si se taie sub forma de patrat cu latura de6 cm.

In mijlocul patratului se pune branza ,se pliaza si se pun in tava.

Se baga in cuptorul incins circa 20 min.

TIPS-URI

1

Branza se da pe razatoarea mica sau se marunteste cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]