Mini-pizza cu ciuperci

de Xandrinne in Pizza, 13 Oct 2013 | 4019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml faina,
  • 150 ml apa,
  • drojdie proaspata (cat o nuca),
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei,
  • ketchup (homemade, in cazul meu),
  • 1 conserva de ciuperci (eu am folosit ciuperci proaspete),
  • branza/cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza cu ciuperci:

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate de ora, la loc cald, ferit de curent.

Taiem ciupercile bucati si le calim in unt, cateva minute, avand grija sa potrivim gustul de sare si piper.

Intindem foaia de aluat si decupam cercuri, cu ajutorul unui pahar; transferam cercurile de aluat in tava unsa cu ulei, punem deasupra fiecarui cerc cate o lingurita de ketchup, cate o lingurita de ciuperci, presaram branza rasa (sau cascaval ras) si coacem pana incepe sa se rumeneasca usor aluatul, pe margini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza rapida