Morcovi pai

de Mitinita in Mancaruri de post, 16 Noi 2010 | 10283 vizualizari

 

Incercati ca n-o sa va para rau! Se pot praji si in tigaie,dar sunt mult mai sanatosi la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg morcovi1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri rozmarin proaspat taiat marunt sau 1 lingurita uscat
  • piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morcovi pai:

Taie morcovii exact cum tai cartofii pai. Amesteca intr-un bol toate ingredientele. Da la cuptor intr-o tava non-stick si coace 20 minute. Lasa-le mai mult daca ii vrei mai crocanti.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Morcovi pai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

vanilla 1

19.11.2010, 14:48

cred ca sunt foarte buni!

aziz 1

20.11.2010, 18:58

delicios cred .....ma gindesc ca tre sa aiba acelasi gust cu cartofii dulci o sa incerc si eu.

Mitinita 1

20.11.2010, 23:17

cartofii dulci ies mai dulci decat morcovii...sunt undeva pe la mijloc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]