Mousse “After Eight”

de Oana in Dulciuri, 28 Apr 2009 | 12514 vizualizari

 

Un desert gata in 15 minute, rafinat, mentolat si foarte racoritor!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de cutiuta cu ciocolata After Eight
  • ciocolata amaruie cu menta Anidor
  • 2 linguri cu coniac
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 250 ml frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse “After Eight”:

Pastram cateva patratele After Eight pentru decor. Ciocolata o rupem bucatele si impreuna cu 7-8 After Eight le topim intr-un vas cu fund dublu, la foc foarte, foarte mic. Adaugam si coniacul si amestecam pana se topeste ciocolata si devine omogena. Lasam apoi la racit.

Frisca o batem cu mixerul impreuna cu lingura de zahar si adaugam apoi vanilia. In vasul cu ciocolata calda punem 3 linguri de frisca si amestecam bine cu mixerul. Apoi turnam acest amestec peste frisca ramasa si amestecam cu lingura.

Se pune mouss-ul in cupe si se decoreaza cu un patratel de After Eight. Mergea de minune si o frunzulita de menta…dar nu am avut…

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse “After Eight”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

23.01.2010, 20:12

asta da desert sunt fan after eight nici ca se poate sa lipseasca de la favorite.
inspirata si prezentarea pe culoarea verde[ a mentei ]

Oana 1

23.01.2010, 20:43

Mihaela, incearca-l, este tare racoritor si bun

ryta 1

15.02.2014, 10:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]