Mousse “After Eight”

de Oana in Dulciuri, 28 Apr 2009 | 11855 vizualizari

 

Un desert gata in 15 minute, rafinat, mentolat si foarte racoritor!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de cutiuta cu ciocolata After Eight
  • ciocolata amaruie cu menta Anidor
  • 2 linguri cu coniac
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 250 ml frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse “After Eight”:

Pastram cateva patratele After Eight pentru decor. Ciocolata o rupem bucatele si impreuna cu 7-8 After Eight le topim intr-un vas cu fund dublu, la foc foarte, foarte mic. Adaugam si coniacul si amestecam pana se topeste ciocolata si devine omogena. Lasam apoi la racit.

Frisca o batem cu mixerul impreuna cu lingura de zahar si adaugam apoi vanilia. In vasul cu ciocolata calda punem 3 linguri de frisca si amestecam bine cu mixerul. Apoi turnam acest amestec peste frisca ramasa si amestecam cu lingura.

Se pune mouss-ul in cupe si se decoreaza cu un patratel de After Eight. Mergea de minune si o frunzulita de menta…dar nu am avut…

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse “After Eight”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

23.01.2010, 20:12

asta da desert sunt fan after eight nici ca se poate sa lipseasca de la favorite.
inspirata si prezentarea pe culoarea verde[ a mentei ]

Oana 1

23.01.2010, 20:43

Mihaela, incearca-l, este tare racoritor si bun

ryta 1

15.02.2014, 10:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortul Scorpionului