Mousse de cafea cu frişcă

de madi_marin in Dulciuri, 19 Aug 2012 | 6373 vizualizari

 

Desertul acesta….cu frişcă sau fără….mie mi se pare delicios şi pe deplin satisfăcător.E o combinaţie de cafea şi ciocolată absolut irezistibilă.Poate fi folosită foarte bine ca umplutură pentru un tort sau o prăjitură.Încercaţi şi voi reţeta!

 

INGREDIENTE

  • 600 ml frişcă lichidă
  • 200 g ciocolată amăruie
  • 1 lingură cacao
  • 2 linguri Orzo ( cafea solubilă din orz)
  • 1 lingură zahăr brun
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de cafea cu frişcă:

Frişca lichidă, ciocolata ruptă în bucăţele, cacaoa şi cafeaua se pun la foc mic până ce totul s-a topit şi omogenizat.

Se răceşte puţin apoi se dă crema la congelator pentru 20 de minute, după care se scoate şi se mixează câteva minute, după care se dă din nou la congelator pentru inca 20 de minute după care se mixează din nou până se obţine o cremă densă.

Se serveşte ca atare sau cu frişcă şi ciocolată rasă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de cafea cu frişcă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]