Mousse de ciocolata

de AlexTeacher in Dulciuri, 9 Mai 2016 | 3398 vizualizari

COMENTARII (11)

Bunica 1

09.05.2016, 17:08

Super reteta! La favorite cu ea Pot servi?

Andra_Constantinescu 1

09.05.2016, 18:01

Cum adica sa impaturim albusul? Nu prea inteleg partea asta

MotanLaOale 1

09.05.2016, 18:57

buna rau

Rocsi 1

09.05.2016, 19:05

Ce bine suna...Andra, cred ca se refera la amestecat. Amesteci cele doua compozitii, cu o paleta, cu miscari lente si faci cam 40-50 de invarteli, eu asa cred

Panacris 1

09.05.2016, 20:57

Panacris 1

09.05.2016, 20:59

Andra, exact ce spune Rocsi, atunci când combini crema de galbenus cu albusul pufos, amesteci usor de sus în jos, cu mișcări lente, că să dispară aerul din spuma de albușuri

Panacris 1

09.05.2016, 21:00

Eu am zâmbit larg când am citit la ingrediente ”unt calitativ” . Oare ce vor înțelege gospodinele începătoare ????

Bya Ralu 1

09.05.2016, 21:24

ce bunatate

simona72 1

09.05.2016, 21:32

Te urasc ) Foarte fain ce ai facut!!

Andra_Constantinescu 1

09.05.2016, 22:55

Multumesc, fetelor. A fost si propozitia compusa in asa fel incat nu prea intelegeam ce trebuie sa iau de la baia de aburi...ma gandeam ca trebuie sa iau apa fierbinte )

AlexTeacher 1

10.05.2016, 16:27

Hello. A impaturi albusul batut intr-o compozitie, inseamna amestecat de jos in sus, cu miscari lente si mentinand bulele de aer din albus in interior. Cand amesteci normal, bulele de aer se distrug, iar desertul nu mai iese aerat. A folosi un unt calitativ inseamna sa nu folositi cel mai ieftin unt de piata, unt cu chintale de apa in el, grasime cu procentaj mic de unt sau margarina. Lurpak, President sau Elle and Virre sunt niste marci de unt calitativ.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ciocolata cu cafea