Mousse de iaurt cu capsune

de micki in Dulciuri, 29 Apr 2010 | 6264 vizualizari

 

Un desert racoritor,sanatos si fff usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr capsune
  • 250 gr smantana lichida
  • 125 gr iaurt natural(un borcanel)
  • 50 gr de zahar pudra
  • 2 linguri de zahat tos
  • 4 biscuiti tip savoiardi(piscoturi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de iaurt cu capsune:

Se spala bine capsunele apoi se taie cubulete,se amesteca cu cele 2 linguri de zahar si se lasa in frigider cat se topeste zaharul.

Se bate smantana(cu mixerul)cu zaharul pudra,apoi cu telul se incorporeaza si iaurtul.Se rup bucatele biscuitii .

Se pune un strat de biscuiti pe fundul unei cupe (sau a unui pahar transparent in cazul meu),apoi un strat de capsune si unul de crema .Se face asa pana se ajunge in marginea paharului.

Se decoreaza cu capsune si putina frisca si se da la frigider pana la servire.

TIPS-URI

1

Se poate pregati si cu iaurt de fructe daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de iaurt cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (20)

Ligia Bxl 1

31.01.2011, 14:43

bun bun

Cris2711 1

04.02.2011, 18:08

Vad ca si in zona unde locuiesti tu se papa tare bine ce este cel mai delicios

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu iaurt si ananas