Mousse de iaurt cu capsune

de micki in Dulciuri, 29 Apr 2010 | 6469 vizualizari

 

Un desert racoritor,sanatos si fff usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr capsune
  • 250 gr smantana lichida
  • 125 gr iaurt natural(un borcanel)
  • 50 gr de zahar pudra
  • 2 linguri de zahat tos
  • 4 biscuiti tip savoiardi(piscoturi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de iaurt cu capsune:

Se spala bine capsunele apoi se taie cubulete,se amesteca cu cele 2 linguri de zahar si se lasa in frigider cat se topeste zaharul.

Se bate smantana(cu mixerul)cu zaharul pudra,apoi cu telul se incorporeaza si iaurtul.Se rup bucatele biscuitii .

Se pune un strat de biscuiti pe fundul unei cupe (sau a unui pahar transparent in cazul meu),apoi un strat de capsune si unul de crema .Se face asa pana se ajunge in marginea paharului.

Se decoreaza cu capsune si putina frisca si se da la frigider pana la servire.

TIPS-URI

1

Se poate pregati si cu iaurt de fructe daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de iaurt cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Ligia Bxl 1

31.01.2011, 14:43

bun bun

Cris2711 1

04.02.2011, 18:08

Vad ca si in zona unde locuiesti tu se papa tare bine ce este cel mai delicios

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]