Muraturi Panacris

de Panacris in Muraturi, 7 Oct 2011 | 6024 vizualizari

 

Iarna-i grea, omatul mare si camara plina de bunatati! In fiecare an la inceputul lunii octombrie toata familia se mobilizeaza pentru actiunea "muraturi"!

 

INGREDIENTE

  • Gogonele
  • Pepenaşi
  • Varză roşie
  • Varză albă
  • Castraveţi
  • Hrean
  • Mărar uscat
  • Condimente
  • Apă
  • Sare neiodată
  • Frunze de vişin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi Panacris:

Se pun cantităţi egale de legume, spălate şi curăţate în butoi. Printre ele se pun bucăţi de hrean şi mărar uscat. Se face o saramură din apă şi sare. Saramura este bună,  cand pluteste oul în ea. Se toarnă saramura peste legume, se închid borcanele sau butoaiele cu capace şi se păstrează la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]