Muraturi Panacris

de Panacris in Muraturi, 7 Oct 2011 | 5963 vizualizari

 

Iarna-i grea, omatul mare si camara plina de bunatati! In fiecare an la inceputul lunii octombrie toata familia se mobilizeaza pentru actiunea "muraturi"!

 

INGREDIENTE

  • Gogonele
  • Pepenaşi
  • Varză roşie
  • Varză albă
  • Castraveţi
  • Hrean
  • Mărar uscat
  • Condimente
  • Apă
  • Sare neiodată
  • Frunze de vişin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi Panacris:

Se pun cantităţi egale de legume, spălate şi curăţate în butoi. Printre ele se pun bucăţi de hrean şi mărar uscat. Se face o saramură din apă şi sare. Saramura este bună,  cand pluteste oul în ea. Se toarnă saramura peste legume, se închid borcanele sau butoaiele cu capace şi se păstrează la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]