Musaca cu carne de pui si piure de cartofi

de Rahela Velicu in Pui, 30 Aug 2019 | 7042 vizualizari

 

Pieptul de pui de tara, care este mai atos si mai tare, il folosim de fiecare data tocat fie la chiftelute, paste sau musaca.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ardei boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de pui si piure de cartofi:

Fierbem carnea de pui.

Cartofii ii curatam si ii fierbem.

 Carnea de pui impreuna cu ceapa o tocam la robotul de bucatarie, apoi o punem in ulei, adaugam si ardeiul tocat marunt si lasam la calit 10-12 minute. Lasam la racit, adaugam sare, piper, ardei boia si 1 ou si amestecam bine. Cartofii ii pasam, adaugam sare, oregano si piper.

Ungem un vas de yenna cu ulei ai punem jumatate din cantitatea de cartofi. Adaugam carnea si acoperim cu piureul ramas.

Ungem cu ou batut pentru a forma o crusta deasupra si dam la cuptor pentru 35-40 de minute.

Lasam sa se raceasca, apoi putem portiona. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de pui si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui