Musaca cu cartofi si carne

de pana_luminita in Porc, 21 Dec 2009 | 223860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • o ceapa
  • ulei 30 ml
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 3 linguri
  • smantana
  • 2 oua
  • cascaval
  • 4 - 5 cartofi mari (depinde de vas)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cartofi si carne:

   Tocam ceapa si o prajim in ulei, se adauga carnea, sarea, piperul si pasta de tomate ( sau suc de rosii) si se fierb pana scade complet lichidul. Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se asaza intr-un vas, alternand un rand de cartofi cu unul de carne( ultimul rand sa fie de cartofi). Se bat cele 2 oua si se adauga deasupra. Se intinde si smantana, pe toata suprafata. Vasul se introduce in cuptor si se coace pana se rumeneste frumos, circa 45 de minute.

Radem cascaval si presaram la final peste musaca .

VEZI si alte retete de MUSACA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cartofi si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (37)

DulciuriSiNuNumai 1

07.05.2013, 01:34

yammy!!!

babi5 1

14.11.2013, 19:57

Pushaa 1

25.01.2014, 11:44

buna tare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]